Nový model taktické LED svítilny Fenix TK12

takticka led svitilna Fenix TK12Společnost Fenix rozšířila svou nabídku o další taktickou LED svítilnu Fenix TK12 se světelným tokem 225 lumenů.

Nový model TK12 je nástupcem osvědčené LED svítilny Fenix TK10. Proti ní přináší hned několik vylepšení. Jedná se zvláště o vyšší počet režimů (při zachování dosavadního jednoduchého ovládání), pevnější odnímatelnou sponu, která se nasazuje bez použití šroubků a odolnější lichoběžníkové závity.

taktická LED svítilna Fenix TK12Celkem svítilna nabízí šest režimů výkonu ve třech skupinách. Při povolené hlavě je vždy nastaven základní režim a při utažené hlavě je nastaven turbo režim. Mezi skupinami se přepíná dvojnásobným rychlým utažením a povolením hlavy svítilny.

Proti předchozímu modelu Fenix TK10 přibyl zvláště nízký režim se světelným tokem 5 lumenů a výdrží 120 hodin, střední režim se světelným tokem 90 lumenů a například zábleskový režim strobe pro použití v krizových situacích.

vlastnosti takticke svitilny Fenix TK12Stejně jako všechny svítilny z TK série se Fenix TK12 vyznačuje bytelnou konstrukcí vodotěsnou do hloubky 1,8 metru (minimálně po dobu 30 minut). Taktický spínač s okamžitou aktivací namáčknutím je u taktických svítilen samozřejmostí.

Délka zůstala na kompaktních 13,8 centimetrech a váha je 119 gramů. Doporučená koncová cena svítilny je 78USD (1450Kč bez DPH).

Zdroj: Fenixlight.com