Olight představuje svítilnu s výkonem 25000 lumenů

Na český trh přichází prémiová svítilna Olight X9R Marauder s brutálním světelným výkonem až 25000 lumenů a dosvitem do vzdálenosti 630 metrů. Jedná se tak o jednu z nejvýkonnějších sériové vyráběných ručních svítilen na světě.

K dosažení těchto ohromujících parametrů bylo použito 6 LED Cree XHP 70.2 a jako zdroj energie svítilna využívá zabudovaný osmi článkový dobíjecí Li-ion akumulátor, který je schopen být plně dobit za 4 hodiny.

Svítilna nabízí šestistupňovou škálu světelných režimů. Volit tak lze od již zmíněného turbo režimu s 25000 lumeny až po úsporný 200 lm režim s výdrží baterie 27 hodin provozu. Pro nouzové situace je rovněž k dispozici režim stroboskopického blikání o frekvenci 10 Hz.

Reflektor svítilny je vybaven speciálním senzorem, který automaticky sníží výkon v případě, že se přiblíží do nebezpečné vzdálenosti k pevnému objektu. Samozřejmostí je také ochranná elektronika proti přehřátí s digitální regulací výkonu.

Robustní profesionální svítilna X9R Maurauder o rozměrech 32 cm (délka), 10 cm (průměr hlavy), 5,7 cm (průměr těla) disponuje vysokou voděodolností dle normy IPX7 (do hloubky 1 metru). Tělo svítilny je vyrobeno z odolného leteckého duralu s povrchovou úpravou Hard Anodized III a reflektor je krytý tvrzenou ultra čistu čočkou s antireflexní úpravou.

Jednu z nejvýkonnějších svítilen na trhu primárně určenou pro profesionální a záchranné složky lze zakoupit za cenu 15499 Kč včetně DPH.

Zdroj: svitilny.eu