Pocta slavnému zpěvákovi Formidable! Aznavour bude mít v ČR premiéru v květnu 2020

Představení Formidable! Aznavour vytvořené na počest Charlese Aznavoura nás zavede zpět do doby nezapomenutelné „La Bohême“. Skrze kultovní písně nám odvypráví neuvěřitelný příběh života slavného šansoniéra. Zpěvák, skladatel a herec arménského původu Charles Aznavour bývá označován za „francouzského Franka Sinatru“. A poté, co Frank Sinatra zemřel, byl Aznavour považován za posledního z tzv. „Velkých“.

Během své 70 let dlouhé kariéry Charles Aznavour napsal více než 800 a nahrál více než 1200 písní. Zpíval v mnoha jazycích a na svém kontě měl více než 180 miliónů prodaných desek celosvětově. Je proto právem považován za jednu z největších hudebních legend naší doby. Ostatně v anketě stanice CNN byl Charles Aznavour v roce 1998 zvolen za Největšího umělce století. V hlasování získal 18 %, a předčil tak i Elvise Presleyho nebo Boba Dylana. Kromě hudební scény se pohyboval i v oblasti filmu – zahrál si ve více než šesti desítkách filmů.

Za představením Formidable! Aznavour stojí tým Directo Productions, tedy tatáž produkce, která má na svědomí Piaf The Show či Paris The Show, které byly s úspěchem několikrát uvedeny také v ČR. S pomocí videoprojekcí, originálního pojetí scény a dekorací show oslavuje život a dílo špičkového tenoristy, který dokonce dal této produkci své osobní požehnání ještě před svým skonem v roce 2018. V roli Charlese Aznavoura se představí talentovaný francouzský zpěvák Jules Grison a na podiu jej doprovodí pětičlenná skupina hudebníků.

Objevte kořeny největších písní velikána francouzského šansonu, které se staly nedílnou součástí světového hudebního dědictví! Předprodej vstupenek probíhá v síti Ticketmaster a Goout.

Na koncerty zve agentura Brnokoncert:
27.5.2020 od 19,30 Sono Centum Brno
28.5.2020 od 19,30 Divadlo Hybernia Praha