SSC dosáhla nových úspěchů

Globální výrobce světelných diod, společnost Seoul Semiconductor (SSC), oznámila dosažení kvalifikace UL WTDP (Witness Test Data Program), který společnosti umožňuje provádět zkoušky kvality, potřebné k získání certifkátu UL ve vlastních laboratořích, pod dozorem UL inženýra, který na celý průběh dohlíží.

Díky WTDP má společnost možnost stavět výrobu na prokazatelné a fundované kvalitě LED produktů, jakými jsou například Acrich, MJT nebo nPola. Další výhoda pro společnost SSC tkví v celkovém urychlení procesu testovaní a získání značky UL.

Dle vyjádření ředitele týmu spolehlivosti, Jeong Min Yeong, se bude společnost i nadále snažit rychle reagovat na potřeby trhu, protože odvětví LED technologií je dle něj jedno z nejvíce se rozvíjejících. Společnost chce poskytnout řešení LED osvětlení v co možná největším souladu s přání a požadavky zákazníků, a to na celém světe.

Společnost SSC je v současné době také držitelem certifikátu kvality ISO/IEC 17025 (všeobecné požadavky na způsobilost zkušebních a kalibračních laboratoří), ISO/TS 16949 (systém managementu kvality) a její laboratoře jsou součástí EPA, agentury uznávané pro provádění testu LM-80 s cílem naplnit požadavky programu ENERGY STAR®.

Mimo začlenění společnosti SSC do programu UL WTDP, představuje také nový LED modul Acrich2, určený pro trh s veřejným osvětlením hlavně v Číně. Acrich2 umožňuje výrobcům osvětlení snížit časové a finanční náklady na výrobu designu svítidel, díky použití integrovaného obvodu Acrich, který nahrazuje AC/DC konvertor o hmotnosti téměř 4 Kg, nezbytný pro konvenční DC LED muduly.

Archic 2 dosahuje účinnosti přesahující 100 lm/W a díky nepotřebnosti elektronických předřadníků, které mají limitovanou životnost, dosáhne jejich trvanlivost v pouličním osvětlení zhruba 50 000 hodin.

Zdroj: led-professional.com